Dyr på gården

God service

Dyrene

Polle (13 år) og Erik (5 år) er baktriske kameler som vi har haft siden 2018 og 2019 🙂 Det er nogle fantastiske søde og venlige dyr.

Alpaca

Vi har 3 dejlige damer gående 🙂 Lone, Bente & Karina. De har et rigtig godt sind. De er nysgerrig, men også opmærksomme!

Kænguru

Vi har 4 Wallaby kænguruer, Ebbe, Elva, Katrine og den lille nye unge har ikke fået et navn endnu, da vi ikke er klar over kønnet endnu 🙂 Det er super søde dyr og sidde og iagttage!  Kænguruerne da primær skumringsdyr hvor de er mest aktive, dog kan man sagtens være heldige og se dem i løbet af dagen 🙂

Æsler

Vi har 2 æsler, Kennart som er et amerikansk miniature æsel og Gulhild som er et almindelig æsel. Æsler har virkelig meget “personlighed”, Gulhild er super sød og kærlig 🙂 Kennart derimod er en lille teenager der er super fræk, men han er også kun 2,5 år skal det siges 🙂

Egern

Vi har 4 amerikanske rødbuget egern. De er super sjove og hyggelig og stå og iagttage, der er ALTID fuld fart over feltet ved dem!

 

Se vores dyr på gården

Kig forbi

Kig forbi os, vi har noget både for store og små! Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 61 30 27 75, eller sende en mail til info@laesoeretro.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se jer!